Kevättä

Kevättä

TERVETULOA! Tunnelmia ja kuulumisia Vironperän huoneista ja puutarhoista.


keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Ovikranssi

Tänään tein Vironperän ulko-oveen syyskranssin.
 Tässä se nyt on.
Rakennusaineina minulla oli eilen hakemani sammal metsästä, vanha pajukranssini, Kyllikin vanhoja huiveja ja yksi kangasruusu hänen yöpöydältään sekä Akanvakan huopaenkeleitä. Lisäksi laitoin Akanvakan kodinsuojaloitsun killumaan kranssiin. Toki ensin lausuin sen ääneen kodin suojaksi. Lisäsin vielä muutaman hengissä olevan kesäkukan kranssiin.

7 kommenttia:

 1. Ihanaa, millanen se loitsu on...?

  VastaaPoista
 2. Kylläpä on kaunis Kranssi! Miten kiinnitit sammaleen tuohon pohjakranssiin? Iloiset syksyn värit ja käyvät jouluiseen tunnelmaan myös.

  VastaaPoista
 3. Tuija, loitsu on tosi pitkä, Ranja Koverolan rustaama Kalevalan mittaan. Mahtavat energiat!

  Liisa, minä kiinnitin sammaleen ihan vaan noilla huiveilla. Rautalankojani en löytänyt tuohon hätään, kun tekeminen kuumotti.

  VastaaPoista
 4. Ihana kranssi... minulla vasta suunntteluasteela, kuten melkein kaikki asiat tähän aikaan vuodesta :) Kerättiin kyllä vähän käpyjä. Ajattelin, että jos tuo poikanen maalaisi ne kuusenkoristeiksi mummeilleen.. Joulu siintelee mielessä, mutta on niin tuhat kiirettä ennen sitä..

  Kuvasi olivat ihania . Luin taakse päin, kun en ole ehtinyt puutarhablogeihin aiemmin. Tuli hinku Kreikkaan. Aloin heti miettiä, että miten välimerenpuutarhatyyliä voisi toteuttaa villipihamaisesti...

  Ajattelin tehdä syyspuutarhahommia vielä viikonloppuna, mutta saas nähdä, jäätyvätkö lehdet kiinni maahan tai tuleeko multakasastani kova vuori?

  VastaaPoista
 5. Hei. Tupsahdin jostain toisesta blogista tänne yhtäkkiä. Ihana kuva talosta tuossa ylhäällä ja kaunis kranssi. Sopii tuohon oveen hyvin.
  Nyt metsään kranssisammalta noutamaan ennen kuin lumi peittää maan.

  VastaaPoista