Kevättä

Kevättä

TERVETULOA! Tunnelmia ja kuulumisia Vironperän huoneista ja puutarhoista.


sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Pikkuprinsessa

Esikoiseni perheeseen syntyi torstaina pikkuprinsessa.
Vauva ja muu perhe voivat hyvin.
Isovanhemmat ovat tietysti ihan pökertyneitä. Kunpa sitä oppisi pitämään näppinsä erossa nuorten elämästä ja aktivoitumaan vaan pyydettäessä! Pieni ihminen on niin täydellinen ja suuri ihme.
Lapsen sukupuoli oli suuri yllätys minulle ja tämä isoäiti veikin siniset potkuhousut neidille laitokselle. Sitä on viime aikoina syntynyt ympäristöön ainoastaan poikia.
Ehkä sitä voisi ruveta kesällä kunnostamaan leikkimökkiä, joka rakennettiin 80-luvulla tyttärelle. Hän joutuu nyt perheen ainoana prinsessana antamaan tilaa uudelle sydäntenmurskaajalle.

15 kommenttia:

 1. Sydämelliset onnittelut vanhemmille ja isovanhemmille. Pieni ihme on suloisista suloisin. Tunne on sanoinkuvaamaton kun saa lapsenlapsen, ihan joka kerta.

  VastaaPoista
 2. Suloinen prinsessa!
  onnittelut ja halaukset mummolle
  ja koko perheelle :):)

  lämpimät adventti illan terkut sinne etelään<3

  lämmöllä
  Päivi

  VastaaPoista
 3. Oi ,miten suloinen!! Onnittelut kaikille ja etenkin teille isovanhemmille!! Onko tämä teidän ensimmäinen lapsenlapsi? Jos on niin silloin ilo on sitäkin suurempi ja tunnepitoinen!! Ihana joululahja!

  VastaaPoista
 4. Sannille, Markalle, Päiville ja Liisalle kiitos toivotuksista!
  Ihan on ensimmäinen lapsenlapsi!

  VastaaPoista
 5. Voi suloinen pieni tyttö <3 Meillä oli juuri tänään lastenlasten kastejuhla. Ensimmäistä kertaa blogissasi vierailen ja ihan "fiiliksissä", että löysin blogisi :)

  VastaaPoista
 6. Oikein paljon onnea suloisesta lapsenlapsesta !

  VastaaPoista
 7. Hän on niin suloinen pieni Prinsessa. Lämpimät onnittelut iloisen tapahtuman johdosta, etenkin teille Isovanhemmille!

  VastaaPoista
 8. Mammelile, Sarille, Sussille ja Marjalle kiitoksia toivotuksta. Tyttö on suloinen. Tämä isoäiti vie tänään laitokselle rotinoita. Perhe pääsee kotiutumaan huomenissa.

  VastaaPoista
 9. Voi, kuinka suloinen tytöntyllerö. Onnea kovasti vanhemmille ja isovanhemmille. Vauvat tuoksuu hyvältä...mukava yllätys kun olikin tyttö. Mulle kävi myös niin kun odotin tytärtäni, olin aivan varma, että tulee poika, kun suku on poikavoittoinen ja itsellänikin on viisi veljeä, kun kätilö sanoi, että tyttö tuli, niin en ollut uskoa sitä millään...;=)

  Ihnaa jouluista viikkoa sinulle Irene ja aiotkos jatkaa avantoharjoituksia...;=))))

  VastaaPoista
 10. Suloisen prinsessakuvan myötä päädyin tänne blogiin. Onnittelut tuoreille isovanhemmille myös!

  VastaaPoista
 11. IRENELLE OIKEIN IHANAA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA 2011.

  Puutarhaillaan taas uutenakin vuotena innokkaasti.

  VastaaPoista