Kevättä

Kevättä

TERVETULOA! Tunnelmia ja kuulumisia Vironperän huoneista ja puutarhoista.


torstai 2. helmikuuta 2012

Sydäntalvi


Tuli meillekin sitten talvi. Ihan oikea talvi. Oikea talvi on sellainen, että on valtavasti lunta. Lumi vaan tuiskuaa ja tuuli ulvoo nurkissa. Näin on ollut tammikuussa. Mutta ei ole ollut oikein kylmä. Nyt on. Kylmän kuulee siitä, kun lumi narisee kengän alla.
8 kommenttia:

 1. Ihanan kaunista kyllä on, ja tuo valo ihan hivelevää. Tähän asti tämä pakkanen on ollut siedettävää, mutta tänään kun tuulee enemmän, se on ihan sietämätöntä! Argh! Onneksi viikonlopun jälkeen tulee kevät, näin olen päättänyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saila, meillä on ollut upean kuulaita ja aurinkoisia päiviä kireän pakkasen keskellä. Talvi on niiiin kaunis vuodenaika. Mutta myönnän, että en oppinut pitämään siitä vasta vähän vanhemmalla iällä.
   Ylivoimaisesti mahtavin aika vuodesta on huhti-toukokuu, kun kevään voima sulattaa roudan ja rynnistää taas uuteen kasvuun.

   Poista
 2. Juuri se narina on talvi. Ja tulee lapsuus mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Titte, tuo pakkasen narina herätti itsessäni noita lapsuusajan muistoja voimakkaasti. Ja sillloin rakastuin taas talveen.

   Poista
 3. Mukavasti tänään täälläkin lumi narskui kenkien alla...☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irmastiina, eikös ollutkin mukava tunne, vaikka samalla ehkä keho hytisi pakkasen armoilla.

   Poista
 4. Siellä on kaunista!

  Toivon kuitenkin jo leudompia kelejä, parikymmentä astetta pakkasta sai astmani heti vaivaamaan ja haittaamaan lenkkeilyä.

  VastaaPoista
 5. Todella kaunista! Toivokaamme että pakkanen hiukan hellittää!

  VastaaPoista