Kevättä

Kevättä

TERVETULOA! Tunnelmia ja kuulumisia Vironperän huoneista ja puutarhoista.


tiistai 22. tammikuuta 2013

Korvakoruja


Leikin kameran kanssa Kyllikin pukeutumishuoneessa. Yksi seinusta on täynnä korvakoruja.








16 kommenttia:

 1. Ooh mikä koruseinä! Tietenkin Kyllikin asemassa tarvitaankin pukeutumishuonetta ja runsaasti edustavia asuja, asusteita ja koruja. Vaikuttava, ja mukana on todellisia kaunottaria!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saila, Kyllikki oli ikinaisellinen. Pukeutuminen oli hänelle hyvin tärkeä asia. Ja pukeutumiseen kuului tietysti huivit, käsilaukut ja korut. Koruja on paljon. Hän oli hyvin vaihtelunhaluinen.

   Poista
 2. Monetkin ottaisin. Vaaleanpunaiset, siniset ja helmikorut. Sopisivat nykyisiin muotikuviin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiina, tällaisista kuvista on niin mukava valita. Mitä minä valitsisin ja laittaisin korviini. Aikoinaan en olisi juuri mitään kelpuuttanut. Mutta vanhemmiten sitä huomaa, että eivät nämä nyt mitään niin vakavia asioita ole. Asuun ja olotilaan voi valita lähes mitä tahansa.

   Poista
 3. On siinä korviksia, mistä valita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satu, on mistä valita. Aamulla töihin lähtiessä voi laittaa jotkut pienet yksiväriset napit. illalla sitten isommat, rohkean väriset killuttimet.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Titte, Kyllikki on ne itse järjestänyt. Hän on rakentanut metallisia lankoja, joihin on sitten asetellut korviksensa sotilaalliseen järjestykseen. Hän oli erittäin käytännöllinen ja järjestyksen nainen kaikessa naisellisuudessaan.

   Poista
 5. Ihania! Jotenkin tunnen nyt hengenheimolaisuutta Kyllikin kanssa. Otin korviini reiät vasta yli nelikymppisenä, mutta erilaisia korvakoruja on kertynyt aika määrä. Ne on vaan niin vastustamattomia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saraheinä, sitten osaat arvostaa tätä kokoelmaa. Minä itse taasen en ole noista koruista ja puvuista oikein piitannut. Mutta nyt taidan mennä reiittämään korvani. Josko sitten riehaantuisin ihan korviksiakin pitämään.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Katja, Kyllikki oli todella korvisten ystävä Hän saattoi vaihtaa päivittäinkin useaan kertaan korviksia samassa kuin minä punaan huuliani.

   Poista
 7. Ja minä tietenkin bongasin heti lintukorvikset:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sussi, sen kyllä arvaan. Itsekin huomasin juuri ne ensimmäisenä. Nuo eivät taida olla kalevalaiset.

   Poista
 8. Kyllikki oli hieno ja tyylikäs nainen, hänen pukeutumistaan seurattiin tarkkaan..:)))

  Noin paljoa 'korviksia' en ole koskaan nähnyt, mutta Kyllikki on tietysti erikoistapaus!<3

  Sinulla riittää paljon näytettävää näissä Vironperän entisten asukkaiden kuvissa: kiitos Irene!<3333

  VastaaPoista
 9. Oi ei, mitä aarteita. Maltatko olla lainailematta juhliin? Itse sovittaisin heti noita vaaleanpunaisia roikkuvia ja ihania tummansiniä leinikin näköisiä sekä noita lasipisararyppäitä ja ja ja....

  VastaaPoista