Kevättä

Kevättä

TERVETULOA! Tunnelmia ja kuulumisia Vironperän huoneista ja puutarhoista.


tiistai 23. joulukuuta 2014

Hyvää Joulua!


Hyasintteja on vaihdeltu muutamaan kertaan jouluasetelmiin. Olen halunnut nauttia niiden tuoksusta muutaman viikon. Nyt sitten päästään jo joulun viettoon.

Iloista, valoisaa, levollista ja kaunista Joulua kaikille!


9 kommenttia:

 1. Ihanat nuo tulppaanit! Meilläkin on hyasintteja joka väriä, punaisia amarylliksiä sekä valkoinen joulutähti ja jouluruusu. Levollista ja kaunista joulua sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Oikein hyvää ja rauhallista joulua sinulle ♥

  VastaaPoista
 3. Ompa ihania nuo rautakoristeet<3 Ovatko Rautaharakan tekemiä? Minullakin oli tarkoitus tehdä nyt syksyllä jotakin tuollaisesta rautalangasta, vaan niimpä jäi aikomukseksi:( Onneksi kerkisin edes yhtenä aamuna värkkäämään sammaltöitä:) Hyvää joulua sinne Vironperälle ja oikein mukavaa uutta vuotta! Toivottavasti vaikka ensi vuonna sitten viimeistään tavattaisiin ihan kasvotusten, kun näin liki asustellaan:)

  VastaaPoista
 4. Suloiset asetelmat! Oikein levollista ja hyvää joulunaikaa.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Irene, kuin myös sinulle♥♥

  VastaaPoista
 6. Hyvää loppuvuotta sinulle Irene!

  VastaaPoista
 7. Eeviregina, Tansku, Minna, Sussi, Maria, Aili, ja Maarit, kiitos kaikille toivotuksista. Leppoisaa loppuvuotta!
  Minna, koristeet ovat Rautaharakan tekemiä. Pidän niistä kovasti. Olen seurannut myös hänen puutarhablogiaan. Sovitaan, että nähdään ensi vuonna. Viimeistään keväällä!

  VastaaPoista
 8. Kauniit joulukukka-asetelmat luovat jouluista tunnelmaa ja hyasintin tuoksu kuuluu jouluun tai siitä tulee aina joulu mieleen.

  VastaaPoista