Kevättä

Kevättä

TERVETULOA! Tunnelmia ja kuulumisia Vironperän huoneista ja puutarhoista.


sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Kesäkuun puutarhakuva


Kesäkuun puutarhakuvaksi valitsin kuvan, joka pysäytti minut aamulla ulko-oven avattuani. Nyt on kesän ensimmäinen aamu, jolloin juodaan aamukahvit kuistilla. Tuolla pöydällä keikutteli västäräkin poikanen. Ennen kuin sain kameran käteeni, se oli jo lennähtänyt pois.
Useimmiten aloitamme jo toukokuussa aamukahvittelun kuistilla, jonne paistaa aamuaurinko lämmittävästi. Herää kysymys, eikö se olekaan pastanut tänä kesänä vielä vai, mitä ihmettä sitä on tullut puuhailtua kaikki aamut. Niin vai katseleeko sitä kotiaan jotenkin eri tavalla, kun ollut muutaman päivän pois?
Toinen asia, joka vangitsi huomioni, siis västäräkin lisäksi, ovat nuo hehkuvat unikot. Otin niistä kuvan viime viikolla, jolloin yksi oli vielä nupuillaan. Tänään ne hehkuvat kaikki avonaisina.


9 kommenttia:

 1. Ihanat unikot ja ihana aamukahvipaikka!

  VastaaPoista
 2. Olikin niin sulöoinen aamu. Ja osin päiväkin, Olin kasvimaalla ja yhtäkkiä, ennkkoon varoittamatta jyrisi ukkonen ja lujaa. Tulöin kiireellä kotiin, kun enhän muistanut oliko kaikki johdot irti seinästä. Hetken sitten satoikin taas mutta nyt paistaa uudestaan. lämminkin on.
  Tänä kesänä on oikea unikko kesä, kukkineet niin hirmuisesti ettei koskaan. Väriläiskä.

  VastaaPoista
 3. Luulin jo olevani vakiolukija, mutta enpäs ollutkaan. Nyt asia on korjattu.

  VastaaPoista
 4. Aamun kahvihetkestä osaa nyt nauttia kuistilla kun sää on niin pitkään oikutellut. Oi että unikot ovat niin kauniita. täälläpäin vasta nyt avautuvat.

  VastaaPoista
 5. Ei oo tariennu montaa kertaa kaffia pihalla juara. Ny tuntuu, että tääläki on kesä alakanu. Hiano kaffipaikka.

  VastaaPoista
 6. Meillä on terassi nyt ollut työmaana, öljytään ja maalatakin pitäisi:( Huoh, milloinkahan se tulee sellainen kesä, ettei olisi mitään kotityötä tekemättä??! Sitä odotellessa täytyykin juoda huomenna aamukahvit portailla:)

  VastaaPoista
 7. Ihana aurinkoinen aamukahvipaikka!

  VastaaPoista
 8. Irene, kaikki tulee tänä vuonna kuin jälkijunassa viileän takia. Yleensä me olemme jo vapusta ulkoruokinnassa, mutta nyt vain muutaman kerran, mutta tänään alkoi oikea kesä!

  Mukavia suvipäiviä sinne Vironperään!

  <3

  VastaaPoista