Kevättä

Kevättä

TERVETULOA! Tunnelmia ja kuulumisia Vironperän huoneista ja puutarhoista.


maanantai 4. heinäkuuta 2011

Heinäkuun hehkua

Kyllikin ja Johanneksen vihkikuva hehkuu rakkautta pikkusalongissa.
Puutarhassa hehkuvat  ruusut, sormustinkukat, tarhajuorut ja viimeiset pionit.Mies pilkkoi myrskyssä kaatunen haavan. Osa pölleistä tuli hyötykäyttöön puutarhaan.

6 kommenttia:

 1. Äidilleni juuri näytin näitä ihania blogisivujasi ja voih, kun hän haikaili niin mennyttä aikaa ja ihmetteli, että oletko sinä IHAN yhteydessä VIRONPERÄÄN ;)Jaksamista ja kaikkea hyvää <3

  VastaaPoista
 2. Ovatpa ihania! Juuri tuon värisen sormustinkukan siemeniä ostin, kunpa ne kasvaisivat ja kukkisivat tulevana vuonna.

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ja erityisesti tykkään tuosta kirjavakukkaisesta ruususta - olisikos se kirjoapteekkarinruusu, rosa Mundi? Vai kenties joku muu, semmoisen vielä joskus hankin itsellekin, sitten kun saan aijalliseksi ruusutarhan:)

  VastaaPoista
 4. Mammeli, kiitos toivotuksista.

  Sussi, varmasti kukkivat ensi vuonna. Ovat ihania.

  Inkivääri, tunnistit sen. Se on se Mundi, kirjoaspteekkarinruusu. Minulla on sitä ylä- ja alapihalla. Hyvin on viihtynyt.

  VastaaPoista
 5. Katselin tänään ihan tuolla tontin laidalla että siellä on monta tummanpunaista kärsämöä. Laittaisinkos mie niitä sulle talteen? Ne nimittäin on vaarassa jossain vaiheessa joutua leikkuriin ja ne pitäisi jokatapauksessa sieltä kaivaa pois. Saisit niitylle nopeammin eri punaisia kuin siemenistä. :)

  VastaaPoista
 6. Tuija, ihan tosi mielellään halajaisin tuota punaista kärsämöä. Niittyni on ihan alkutekijöissään. Kylvin moooonta pussia eri unikoita. Sieltä pari hassua yksilöä puskee läpi. Onneksi sentään pellavia on noussut.

  VastaaPoista