Kevättä

Kevättä

TERVETULOA! Tunnelmia ja kuulumisia Vironperän huoneista ja puutarhoista.


tiistai 5. heinäkuuta 2011

Intensiivistä keltaista

Kun uusi alatalomme valmistui viisi vuotta sitten, suunnittelin, että kaikki kukkaistutukseni talon ympärillä ovat pelkästään valkoisia ja keltaisia. No, siinä kävi niin, kuin useimmin puuhissani käy. On hyvä, että on suunnitelma. Mutta siitä voi kuitenkin poiketa. Sitä paitsi ihmisen mieli on niin muuttuvainen. Alatalomme katto on punainen, joten ajattelin sitten, että tietysti ripaus punaista hieman piristää valko-keltaisia kukkapenkkejä. No, myöhemmin, jostakin syystä, myös muunvärisiä kukkia on asettunut penkkeihin.
Kukkapenkissä kasvaa keltaista villakkoa, jonka kylvin suoraan penkkeihin pari kesää sitten. Nyt se jo näyttää mukavalta. Nautin tuosta aivan yksinkertaisesta lyhyestä kukasta ihmeen paljon.
Villakko on saman värinen kuin melko uusi pikkuautoni - intensiivisen keltainen. Tarkoitus oli ostaa ihan eri merkkinen auto. Mutta liikkeessä iskin silmäni tuohon ihanan keltaiseen pikkuhurmuriin - ja olin myyty.

6 kommenttia:

 1. Cottage garden väriloistoa parhaimmillaan:)

  Keltainen väri muuten sopii todella hyvin toisiin autoihin, omasi on selvästi sellainen.

  VastaaPoista
 2. Hih.ja tuo kellokukka sopii loistavasti sinun uuden pikkuautosi viereen..:D

  Niinhän siinä useasti käy, että mieli muuttuu ja luontokin välillä tekee tepposiaan, minä en taas järin keltaisen ystävä ole, mutta kyllä kuitenkin sitäkin väriä puutarhastani löytyy.Eikä ole paha ollenkaan.

  Loistavan kaunista ja aurinkoista kesäviikoloppua sinulle.

  VastaaPoista
 3. Joo, suunnitelmat ovat sitä varten että niistä voi poiketa... /Mimi

  VastaaPoista
 4. Eikös se niin ole, että poikkeus vahvistaa säännön :).
  Ihanan herkullisen värinen auto, olit myyty, kun näit sen ja niin oli pian autokin :D. Minun autoni on vihreä, kaikki kasvit sopivat sen väriin.

  VastaaPoista
 5. Mulle käy samoin aika usein.Kovasti suunnittelen ja sitten teenkin päinvastoin...

  VastaaPoista