Kevättä

Kevättä

TERVETULOA! Tunnelmia ja kuulumisia Vironperän huoneista ja puutarhoista.


sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Juhlien jälkeen


Juhannuksena on poltettu kokkoja, nuotioita ja grillattu vähintäänkin pallogrillillä tai sitten vähän muhkeammalla kaasumallilla.


Meillä juhlittiin alatalossa ystävien kanssa.
Juhlien jälkeen on käsittämättömän  hiljaista. Ensin on niin kiire juhlien järjestämisessä. Sitten ilman täyttää puheensorina, kitaransoitto ja laulu. Kun vieraat ovat lähteneet, kaikki pysähtyy hetkeksi.


Kirjosieppo syöttää jälkikasvuaan käpytikan runtelemassa kodossa. Räkätti kantaa ruokaa keskipihan katajaan rakennettuun pesään. Sieltä kurkistelee jo isoja poikasia.


Tuulenpuuskat ovat vahvoja ja kuljettavat jasmikkeen tuoksua ympäri pihaa.


13 kommenttia:

 1. Ihania tunnelmia. Minusta vieraitten jälkeen jää aina ihana tunnelma leijumaan huoneisiin.

  VastaaPoista
 2. Cheri, minäkin nautin myös näistä jälkitunnelmista. Mieli on kohottunut, huoneissa on kauniit kukat ja on hetki hiljaisuudelle. Se on varmaan vastakohta usein niin kiireiselle juhlien järjestämiselle.

  VastaaPoista
 3. Varmasti ollut ihanat juhlat!
  Täällä on satanut koko päivän...tuullut välillä kovastikin ja on kylmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irmastiina, juhannusjuhlat ystävien kanssa ovat aina yhtä ihanat. Meillä satoi myös ja suurimman osan juhannusta istuimme terassin suojassa. Teimme pistohyökkäyksiä aurinkoon aina kymmeneksi minuutiksi kerrallaan. Ilma oli todella vaihteleva.

   Poista
 4. elämän kirjoa parhaimmillaan, vaihtuvia tunnelmia ja tuulessa leijuvia tuoksuja =) Ihanat muuten nuo edellisen postauksen laukka ja hänen kumppaninsa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jori, koko juhannus oli vähintäänkin vaihtuvia ilmoja kymmenen minuutin välein. Yritys auringonpalvonnasta oli kova. Enimmäkseen kuitenkin tuli vettä taivaalta.

   Poista
 5. Alimman kuvat jasmike ja laukat ovat tavattoman kaunis yhdistelmä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sussi, jasmikepensaat kasvavat kokoa hämmästyttävää vauhtia. Niitä täytyy keväällä taas reippaalla otteela pienentää. Muuten ei kohta näe monestakaan tuvan ikkunasta ulos. Laukat ja tähdikit ovat todella kauniita.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Satu, Suomen suvi on kaunis! Linnunpönttö on hauska vaikkakin aika kärsinyt. Pari vuotta sitten käpytikka yritti väkisin päästä käsiksi tintin pesään.

   Poista
 7. Juhannuksen juhlinnalla on ainakin ollut kauniit puitteet, vaikka sää olikin sateista. Sinulla on kauniita kukkia ja eritoten pidän jasmikkeesta, sen tuoksusta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aimarii, juhlinnalla oli kyllä kauniit puitteet. Puutarhassa on niin kaunista juuri nyt. Kylmimmillään asteita taisi olla lämpömittarissa 6. Lisättiin takkia ja villasukkia niin terassilla pärjättiin.

   Poista
 8. Upeaa että juhalasi onnistuivat - säästä huolimatta!
  Hyvää ja kaunista kesäkuun viimeistä sinulle Irene! ♥♥

  VastaaPoista