Kevättä

Kevättä

TERVETULOA! Tunnelmia ja kuulumisia Vironperän huoneista ja puutarhoista.


sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Kesäkuun ilo


Kesäkuun ilo, June Joy, on Eurobulbin sipulisekoitus. Siinä on kahta erilaista samaan aikaan kukkivaa  sipulia samassa pakkauksessa. Valkea kasvi on tähdikki (ornithogalum magnum). Sitä jotkut kutsuvat Betlehemin tähdeksi. Sinivioletti kasvi on laukka nimeltään violet beauty, violetti kaunotar.Istutin sipulit syksyllä aurinkoiseen paikkaan jasmikkeen viereen. Laukat avautuivat viikko sitten ja ovat vielä kauniisti kukassa. Nyt myös tähdikit ovat lähteneet avautumaan.


Jasmikkeet seuraavat perässä. Tuoksu levittäytyy pihalle.


6 kommenttia:

 1. Kauniisti kukkivat nuo laukat ja kukka kestää pitkään, sitten se siementen määrä mikä niistä kehittyy on kyllä valtava. jasmike on myös kovin kaunis kukkiessaan, mutta tuoksu niistä on allergisoiva, ei parane kyllä lähelle mennä. Muuten on hetkessä vesiputous nenässä.

  VastaaPoista
 2. Hurmava yhdistelmä!

  Jasmikkeen tuoksu on kyllä mahtava. Meillä se on vasta pienillä nupuilla.

  VastaaPoista
 3. Onpas hieno yhdistelmä. Välillä on tosi vaikeaa suunnitella sipulikukkia kukkimaan samaan aikaan. Tuollainen valmiiksi mietitty sekoitus on aivan loistava ratkaisu !
  Meilläkin pihajasmike aloittelee kukintaa... ihana tuoksu : )

  VastaaPoista
 4. Voi, miten kaunis yhdistelmä! Tuoksunkin voi melkein aistia...

  VastaaPoista
 5. Onpa nätti yhdistelmä, hienosti sopivat värit ja muodot toisiinsa! OIkein hyvää Juhannusta Vironperälle:)

  VastaaPoista
 6. Tosi kauniita kukkia. Olen nähnyt ne myös ihan paikan päällä. Keskiviikkona 11.6. kävin aika ison ryhmän kanssa Vironperällä.Ikimuistoinen ja erittäin mukava käynti.Suuret kiitokset meidän kaikkien puolesta. Hyvää Juhannusta!
  terveisin Heli

  VastaaPoista