Kevättä

Kevättä

TERVETULOA! Tunnelmia ja kuulumisia Vironperän huoneista ja puutarhoista.


tiistai 25. marraskuuta 2014

Ensilumi


Perjantaina meille satoi ensilumi hiljalleen. Puuhailin sisällä ja alkoi vähän hämärtää. Kaksi valkohäntäpeuraa söi omppuja pihallamme ihan olohuoneen ikkunan alla. Otin kuvat puuhailujen lomassa suoraan ikkunan lävitse. Ne eivät häiriintyneet vaan popsivat omenoita hetken ja lähtivät sitten taas metsään.
Koko viikonlopun oli maassa kaunis lumipeite. Nyt on lunta enää siellä täällä.

8 kommenttia:

 1. Mää olen niin kateellinen sulle noista valkohäntäpeurista :)).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maelka, ei tarvitse olla.- Ihan tulevat itekseen tuohon pihamaalle. Ihailen niin noita valokuviasi suurista linnuista. Kurjet erityisesti ovat niin pysäyttäviä. Itse en ole saanut niitä kuvattua, kun lentävät niin korkealta ohitse.

   Poista
 2. Ihastuttavia otuksia! Ei taida teilläkään enää olla lunta jäljellä? Muistan miten tuohtunut tyttäreni, silloin 7 v. oli kun muutimme Lohjalle. Säätiedotuksen ja hänen mukaansa se oli ainoa paikkakunta, jossa oli musta joulu. Oli meillä sitten myöhemmin Routiossa valkeitakin jouluja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villiviini, nopeasti tuo näyttää sulavan pois. Viikonlopuksi on varmaan taas kylmenmpää tiedossa. Olen itse viettänyt monta valkeaa joulua Lohjalla. Mutta periaatteessa pidän kyllä Lohjan ilmastosta.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Sussi, tunnelma oli ihan sadunomainen, kun alkoi sataa pumpulia taivaalta hiljalleen ja päivä alkoi pimetä. Ja kas, yhtäkkiä siinä olikni pari peuraa pihassa.

   Poista
 4. Ihanat peurat! Olisipa kiva nähdä omallakin pihalla, tosin saattavat tehdä vahinkojakin puutarhaan. Mutta siltikin viehättäviä vieraita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Konnadonna, tiedän, että peurat tekevät tuhoja ainakin vähän pienemmissä pihoissa. Meillä ne eivät tee muuta kuin syövät omppuja. Joskus ankarina pakkastalvina peurat ja myös hirvet ovat puutarhan pensaita ja puita kalunneet.

   Poista