Kevättä

Kevättä

TERVETULOA! Tunnelmia ja kuulumisia Vironperän huoneista ja puutarhoista.


torstai 1. syyskuuta 2011

Kasvojen kohotus

Vironperän päärakennukselle on nyt tehty kasvojen kohotus. Kaikki ikkunanpielet ja räystäslaudat on maalattu raikkaalla valkoisella värillä.
Rakennuksen ilme kirkastui. Enää odotetaan sadevesikourujen  asentajaa paikalle. Rännit olivat jo ruostuneet puhki ja mädättäneet osan räystäslaudoista. Nekin uudistettiin samalla.
Jotain kuitenkin jätettiin vielä tekemättä.
Saunaosaston ikkunoihin ei kajottu. Villiviinit peittävät edelleen ikkunoita. Olin jo keväällä niitä repimässä alas ympäristön painostuksesta, mutta onneksi lapset estivät sen työn. Hekin ovat villiviineihin ihastuneet.
Lämpöisen auringon innoittamana ihastelin vielä syyskesän hehkua kukkapenkeissä.


7 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää! Meillä on ihan samoja projekteja.

  VastaaPoista
 2. Hyvä hyvä ettet vielä repineet villiviiniä alas, sen syysväri on niin upea, ja toisekseen kun sen repii alas niin siitä saa ihania villiviini palloja,kransseja, ymm,, niitä roikkuu minulla pihalla, mutta olin tyhmä ja revin omaani aikoinaan niin rajusti että suutui eikä kasvanut enää ollenkaan.

  Ihanaa valoisaa syksyä Sinulle.

  VastaaPoista
 3. Irene, jätä saunaosaston ikkunat noin. Minä olen estänyt talossamme kaikki ränniremontit villiviinin ja köynnöshortensian takia. Mieheni siunailee:"Onneksi kotimme on kivestä!"

  Voin kuvitella, millaista on saunoa kun ikkunan takana on villiviinin vaihtuva maisema. Meillä on takkahuoneen toinen ikkuna aivan köynnöshortensian peitossa. Se on kaunista talvellakin.

  VastaaPoista
 4. Heips! Ihanat villiviinit. Niitä aion itsekin laittaa. Yritän 'kierrättää' vieterijoustinpatjan käyttäen sitä tilanjakajana ja viinien tukena, saa nähdä onko tyylikäs... Ihanan vihreää, vehreää ja värikästä Vironperän puutarhassa onkin!
  Mukavaa alkanutta syksyä! t.mallamarja

  VastaaPoista
 5. Hirmuinen maalausurakka, mutta onpa hyvän näköiset ikkunat, paremmat kuin uudet !

  VastaaPoista
 6. Kaunista jälkeä tuli:)Ihanaa syyskuuta Vironperään <3

  VastaaPoista
 7. Upea tuo iso villiviini.

  Meillä on vähän sama juttu, terassin lasittaminen on jäänyt, koska se edellyttäisi villiviinin leikkaamista. Ja se on niin iso ja kaunis.

  VastaaPoista